Informatie, tips en advies over TSW

ITSAN -International Topical Steroid Awareness Network
ITSAN is de enige non-profit liefdadigheidsinstelling die voor de wereldwijde TSW-syndroomcommunity dient om het bewustzijn te vergroten over de aandoening Topical Steroid Withdrawal Syndrome. 
                                                             Doel: Preventie, vroege detectie, nauwkeurige diagnose en juiste behandeling                                                                             van Topical Steroid Withdrawal.

Het is een zeer uitgebreide hulpbron voor het individu, de verzorger en de zorgverlener. Op deze site staan ook wetenschappelijke onderzoeken en artikelen over TSW zowel voor patiënten/naasten als artsen. ITSAN is uitgegroeid tot een bloeiende wereldwijde online community waar leden elkaar troosten, delen en ondersteunen.

 

HUIDSPECIALISTE 

Maartje Francisco deelt als huidspecialiste én TSW ervaringsdeskundige haar verhaal, tips en deskundig huidadvies.  

Corneotherapie is een onderdeel van haar behandelingen. Maartje kan de pure producten waarmee ze werkt, onder andere Dermaviduals en Joomo, op maat en op jouw behoeften afstemmen. Ze heeft zeer veel ervaring met de TSW huid.

 

 

STERK IN MIJN VEL

Marit Koelman heeft haar eigen TSW heldenreis zeer mooi en openhartig omschreven in haar boek genaamd STERK IN MIJN VEL.

Op haar platform deelt ze vele tips op het gebied van TSW, gezondheid, voeding en herstel van binnenuit. Ze heeft hiermee een prettige en positieve digitale huiskamer gecreëerd. Via haar webshop kun je fijne en pure producten bestellen die kunnen bijdragen aan het herstel en het verzachten van TSW.